Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرخ دلار در ساعات اولیه روز گذشته وارد کانال 14هزار تومان شد، موضوعی که به گفته رئیس سابق صندوق ضمانت صادرات دلیل اصلی آن افزایش حجم تقاضای ارز مسافرتی برای تعطیلات نوروز بوده و پس از اتمام ایام پیک آخر سال، روند صعودی قیمت دلار ادامه دار نخواهد بود.

«سید کمال سید علی»، مدیر عامل سابق صندوق ضمانت صادرات، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری برنا، تشدید نگرانی‌های ناشی از انتشار خبرهای منفی در خصوص FATF  و تاثیر آن بر نقل و انتقالات، مسائلی مثل تشدید تحریم‌ها و اضافه شدن اقلام کالاهای تحریمی، تسویه حساب شرکت‌های ایرانی با طرف‌های خارجی و نیاز به ارز را از جمله دلایل گرانی ارز دراین روزها دانست و گفت: از آنجایی که اصل تجارت و واردات و صادرات در فروردین و اردیبهشت کند می‌شود، افزایش حجم ثبت سفارش‌ها در روزهای پایانی سال می‌تواند بر فشار بازار اضافه کرده و در بالا رفتن قیمت دلار تاثیر بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او انتشار خبرهایی مبنی بر عدم پرداخت پول بازارگانان از سوی کشور عراق را از دیگر عواملی دانست که منجر به تشدید نگرانی‌ها شده‌است.

این کارشناس اقتصادی خاطر نشان کرد: با سیاست‌ها و محدودیت‌های در نظر گرفته شده از سوی بانک مرکزی افزایش نرخ ارز در سال آینده ادامه دار و قابل توجه نخواهد بود. همچنین فشار حجم تقاضا در فروردین و اردیبهشت کاهش خواهد یافت.

به گفته سید علی نوسانات تا 10 درصد در بازار ارز روال عادی بوده و نگران کننده نیست و بازار ثبات خود را حفظ کرده‌ است.

او تاکید کرد: کشور بزرگی مثل ایران آسیب پذیری از موضوعاتی مثل ارز و ... نخواهد داشت.

گفتنی است؛ قیمت دلار در بازار امروز به 14هزار و 220 تومان رسید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قیمت دلار قیمت دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۰۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین امروز در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی و بعد اقدام به صادرات کالا کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای باکیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین افزود: چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده است. چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی، روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی تصریح کرد: ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده است، بنابراین چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشور ما متعلق به عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارها با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

کد خبر 6094263 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید
  • توقف در روند کاهشی دلار؛ خریداران دوباره برگشتند!
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • 10 خبر خوشی که به مذاق دشمنان خوش نیامد | از آخرین دستاوردهای کشور بیشتر بدانید
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۰ ارديبهشت