Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش بی‌سابقه بهای بنزین در آمریکا و نارضایتی داخلی در این کشور، نشانه پیروزی رئیس جمهور روسیه در جنگ اقتصادی با غرب است. روزنامه اینترنتی رای الیوم در مقاله‌ای به بررسی افزایش تاریخی بهای بنزین در آمریکا و پیامد‌های آن پرداخت و آن را پیروزی برای ولادیمیر پوتین و نشانه قربانی شدن غرب در کشمکش بین دو طرف دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رای الیوم نوشت: این روز‌ها آمریکا در آستانه اعتراضات گسترده مردمی به علت افزایش قیمت بنزین و رسیدن قیمت هر گالن به بیش از پنج دلار -برای نخستین بار در تاریخ- قرار دارد. به علت گرانی معیشت و افزایش تورم به ۸.۶ درصد در آمریکا، قیمت همه کالا‌ها از بلیط هواپیما گرفته تا مواد غذایی و خدمات بهداشتی افزایش یافته است. اما افزایش قیمت گالن بنزین موضوع دیگری است که اهمیت بیشتری دارد، زیرا بیشتر آمریکای‌یها در سفر‌های خودشان از خودرو‌های با موتور‌های با حجم زیاد و مصرف بالاتر بنزین به ویژه با آغاز تعطیلات تابستانی، استفاده می‌کننند.

پیروزی روسیه از نظر اقتصادی و نظامی در جنگ اوکراین که صد و هشتمین روز آن را پشت سر گذاشتیم، به اعتراف کارشناسان غربی آشکار است. این موضوع در سرمقاله‌های مطبوعات و بحث‌ها در کانال‌های تلویزیونی بازتاب داشته است، چون جنگ اوکراین تاثیر زیادی در افزایش قیمت نفت و تورم داشته است و دارد. این باور جدی وجود دارد که اقتصاد‌های غربی به زودی با رکود مواجه خواهد شد و احتمال رسیدن بهای هر بشکه نفت به حدود ۱۵۰ دلار در چند روز آینده وجود دارد.

بهای نفت خام برنت هم اکنون به علت شکست قریب الوقوع مذاکرات هسته‌ای با ایران و توقف بیشتر تولید نفت لیبی به علت درگیری‌های شبه نظامیان با یکدیگر، به ۱۲۴ دلار در هر بشکه رسیده است. دولت جو بایدن هم در اعمال فشار برای راضی کردن کشور‌های خلیج فارس یعنی عربستان، امارات عربی متحده، کویت و عمان در افزایش تولید نفت و قطع ارتباط این کشور‌ها با توافق با روسیه در چارچوب اوپک پلاس، ناکام ماند.

رونا مک دانیل، رئیس کمیته ملی حزب جمهوریخواه آمریکا به طور خلاصه درباره شرایط پرتنش در محافل مردمی آمریکا گفت: «قیمت کالا‌های اساسی شبیه کالا‌های تجملاتی شده است و افزایش قیمت بنزین نقطه عطفی است که بر همه آمریکایی‌ها تاثیر می‌گذارد.»

در مقابل روسیه که دولت بایدن به دنبال تضعیف و به زانو درآوردن اقتصادی آن بود، برنده اصلی است، زیرا هر چه قیمت نفت و گاز بیشتر شود، اقتصاد روسیه تقویت می‌شود و ذخایر بانک مرکزی آن با میلیارد‌ها دلار صادراتی پر می‌شود، چون این کشور بزرگترین صادرکننده گاز و دومین صادرکننده نفت در جهان است.

رأی الیوم در پایان نوشت: اگر افزایش قیمت بنزین در چند هفته و چند ماه آینده ادامه پیدا کند، در حالی که هیچ مانعی هم برای این روند وجود ندارد، به معنای شکست تقریبا قطعی جو بایدن و حزب دموکرات در انتخابات میان دوره‌ای کنگره در ماه نوامبر آینده خواهد بود. این در صورتی است که گرانی معیشت با «انقلاب گرسنگان» باعث انفجار در اوضاع نشود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: انرژی نفت گاز بنزین آمریکا افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۶۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی

به طور متعارف عرضه و تقاضا باید بهای نفت در بازار انرژی را تعیین کند، اما تنش‌های سیاسی و بازی‌های امنیتی فعلی در جهان معاصر به اصلی‌ترین عامل بر روی نوسانات انرژی تبدیل شده است. جنگ اوکراین، تحریم روسیه، ایران و ونزوئلا به عنوان صادر کنندگان بزرگ نفت، و نیز جنگی فعلی غزه که می‌تواند دامنه آن به کل خاورمیانه کشیده شود جملگی بر بهای طلای سیاه تاثیر می‌گذارند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت در معاملات امروز بازار انرژی شاهد کاهش یک درصدی بود. 

بر این اساس، نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژوئیه با ۸۷ سنت کاهش، ۸۶ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۷۰ سنت کاهش، به ۸۱ دلار و ۹۳ سنت رسید. 

یکی از دلایل اصلی کاهش بهای نفت در معاملات امروز، انتشار گزارش‌های جدید درباره افزایش تولید نفت خام آمریکا بود. این گزارش‌ها حاکی از آن است که تولید نفت خام آمریکا در ماه فوریه به ۱۳ میلیون و ۱۵۰ هزار بشکه در روز رسیده است. این آمار در ماه ژانویه ۱۲ میلیون و ۵۸۰ هزار بشکه بود که نشان دهنده افزایش قابل توجه در تولید است. 

امیدواری‌ها برای توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس پایدار در نوار غزه از دلایل سیاسی بود که باعث کاهش بهای نفت در بازار انرژی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • مدودف: سلاح‌های روسیه دشمنان را می‌لرزاند
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • تغییر مجدد معادلات جنگ اوکراین
  • دوگین: اوکراین نباید وجود داشته باشد!
  • «دوگین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟